Prijzen Tuinontwerp

Wat kost uw maatwerk ontwerp?

Een compleet nieuwe tuin, meer groen, nieuwe bestrating of zelfs een zwembad: u ziet het plaatje al helemaal voor u — nu het kostenplaatje nog.

U ziet het plaatje al helemaal voor u — nu het kostenplaatje nog. Of het nou gaat om tuinontwerp of onderhoud, onze experts maken graag een offerte op maat. Zo komt u achteraf alleen voor positieve verrassingen te staan.

Stappenplan tuinontwerp

Of u nu al weet wat u wilt, of nog geen idee heeft over de invulling van uw tuin: onze professionele hoveniers weten wat er binnen uw ontwerp allemaal mogelijk is en helpen met het maken van de juiste keuzes. We houden rekening met sfeer, functionaliteit en natuurlijk uw wensen. Weten hoe de prijs van uw tuinontwerp bepaald wordt en wat er mogelijk is? We werken volgens de volgende 3 stappen:

Stap 1. Kennismaking

Onze hoveniers Luuk en Niek komen persoonlijk bij u langs om uw wensen en budget voor uw droomtuin te bespreken. We nemen een kijkje in de tuin en nemen de mogelijkheden door. Zo kunnen we direct inhaken op uw ideeën, de tuin opmeten en advies geven. Op basis van deze informatie ontvangt u een offerte voor het maken van uw tuinontwerp.

Stap 2: De start van uw unieke tuinontwerp

Gaat u akkoord met de offerte? Dan gaan wij aan de slag met ontwerpen! We geven alle gewenste elementen een passende plek. We houden rekening met functionaliteit, stijl en welke materialen het beste werken in uw tuin. Vervolgens maken we een afspraak om ons eerste computergetekende ontwerp te laten zien en om af te stemmen wat u eventueel graag anders ziet.

Optioneel: beplantingsplan
In hoofdlijnen staat er in het ontwerp al weergegeven waar de beplanting in uw tuin komt. Wilt u dit in detail uitwerken? In een aanvullend beplantingsplan nemen we mee welke soorten en hoeveelheden planten op welke plek komen. Gemiddeld wordt voor dit plan een meerprijs van 50% van de ontwerpkosten gerekend.

 

Stap 3: Definitief ontwerp (en eventuele realisatie)

Op basis van uw feedback maken we de nodige aanpassingen in het tuinontwerp, zodat het perfect aansluit op uw wensen.

Wilt u uw droomtuin realiteit maken? Als u groene vingers heeft, kunt u natuurlijk zelf aan de slag met de realisatie van het ontwerp. Toch liever professionele hulp? Dan zetten onze hoveniers graag de schop in de grond. Omdat we weten wat er precies nodig is op basis van ons tuinontwerp, kunnen we snel aan de slag. Voor de uitvoering hiervan geven we uiteraard vooraf een gespecificeerde en vrijblijvende offerte.

Prijzen voor een tuinontwerp

0 – 100m² €520,-
100 – 250m² €670,-
250 – 500m² €800,-
500 – 1000m² €950,-
1000m² > prijs op aanvraag

Bespreek uw
project met ons

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. We horen graag meer over uw plannen. Wij komen geheel vrijblijvend langs voor een inventarisatie en advies.