Samen de tuin onderhouden

Samen aan de slag in uw tuin

Groene vingers of niet, we verzorgen graag met u het onderhoud. Leerzaam én kostenbesparend!

Minder tijd of fysiek te zwaar werk?

Wilt u samen aan de slag met uw tuinonderhoud? Bijvoorbeeld omdat u minder tijd heeft of dit werk fysiek te zwaar is geworden? Door samen te tuinieren bespaart u niet alleen kosten, het zorgt ook voor plezier en voldoening. Bovendien is het leerzaam en sportief; u bent volop in de buitenlucht bezig. Wij zorgen voor de kennis en het gereedschap, regelt u de koffie en het mooie weer?

" Door samen te tuinieren kunnen we onze kennis en expertise aan u overdragen. Het is zowel leerzaam als kostenbesparend! "

Een extra paar handen of advies nodig?

Werkt u graag in de tuin, maar kunt u wel wat advies of extra hulptroepen gebruiken? Wellicht voor het snoeien van lastige struiken of hoge bomen? Of het zomer- of winterklaar maken van uw tuin? Of wellicht kunnen we u ondersteunen bij zware en onaangename werkzaamheden, zoals hagen knippen en het verticuteren van een gazon? Samen met u maken we een plan hoe de tuin met onze expertise en uw hulp het juiste onderhoud krijgt. Zo kunt u langdurig en ieder seizoen van uw droomtuin genieten.

Bespreek uw
project met ons

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. We horen graag meer over uw plannen. Wij komen geheel vrijblijvend langs voor een inventarisatie en advies.