Bestrating

Van keramische tegels en klinkers tot natuursteen

Wij maken uw tuin graag af met mooie bestrating die bij het karakter van uw tuin past.

Kies de juiste ondergrond als duurzame basis

Bestrating is vrijwel onmisbaar voor iedere tuin. Of het nu gaat om een pad achterom of naar een tuinhuis, wellicht een mooi groot terras of een knus zitje. Onze hoveniers leggen het voor u aan. Wij nemen u graag mee naar de showtuin van onze leverancier en adviseren u over de juiste producten en kleurcombinaties.

" Kwalitatieve en onderhoudsvriendelijke bestrating om jarenlang van te genieten, dat maken wij! "

Mooie bestrating, een perfecte basis van uw tuin!

Excellent Tuinen beschikt over de benodigde machines en gereedschap om het straatwerk snel en goed uit te voeren. Hierdoor bent u verzekerd van een mooi en duurzaam resultaat, en voorkomt u problemen zoals het scheef gaan liggen of verzakken van uw betegeling.

De zwarte grond wordt door ons afgevoerd en vervolgens brengen we de juiste onderlaag aan. Deze juiste basis geeft de gewenste stabiliteit; zo kunnen wij u onze kwaliteit waarborgen en goede garantievoorwaarden bieden. Indien gewenst voegen wij de tegels met een harde voeg, zo bent u mooi van het onkruid en de mieren af!

Bespreek uw
project met ons

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. We horen graag meer over uw plannen. Wij komen geheel vrijblijvend langs voor een inventarisatie en advies.