Aanleggen vijver

Voor elke tuin een passende vijver

Water brengt sfeer en leven; een extra dimensie voor uw tuin!

Van groot tot klein waterproject

Vijvers zijn er in vele vormen en maten. Samen bepalen we welke stijl vijver u mooi vindt en goed bij uw tuin past. Wilt u een strakke vijver afgewerkt met natuursteen rand of juist een natuurlijke vijver afgewerkt met veel beplanting en keien? De afwerking met de juiste materialen zorgt voor de sfeer die u voor ogen heeft. Wij denken graag met u mee.

" Water trekt als een magneet vogels en andere dieren aan. Zo ontstaat er een levendige tuin met een aantrekkelijke biodiversiteit. "

Een vijver aanleggen is een zorgvuldige klus

Indien mogelijk maken we gebruik van 3D folie, hierdoor ontstaan er geen vouwen in uw nieuwe vijver. Kiest u voor een grote vijver? Dan maken we de folie op die aangewezen plek op maat en lassen we deze aan elkaar. Als het juiste filtersysteem gemonteerd is, kan de vijver worden gevuld.

Wilt u liever een waterelement om sfeer te brengen in uw tuin? Dit hoeft helemaal niet duur te zijn; er zijn al waterschalen in kleine formaten leverbaar. Gaat u liever voor een strak en groter waterelement met verlichting? Ook dit kunnen we voor u realiseren.

Bespreek uw
project met ons

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. We horen graag meer over uw plannen. Wij komen geheel vrijblijvend langs voor een inventarisatie en advies.