Tuinontwerp

Samen ontwerpen wij uw droomtuin

Ook voor uw tuin heeft Excellent Tuinen een geweldig plan en verrassend ontwerp!

Wat zijn uw wensen voor een nieuwe tuin?

Onze hoveniers Luuk en Niek komen graag persoonlijk bij u langs om uw wensen en budget voor uw droomtuin te bespreken. Wilt u een strakke tuin met taxushagen? Een knusse buitenruimte met hoekjes om te luieren? Een bostuin waarin de vogels kwetteren? Een Engelse tuin met een overvloed aan bloeiende planten of een zeer onderhoudsvriendelijke tuin? We vullen uw wensen graag aan met onze verrassende ideeën.

" Een goed doordacht ontwerp zorgt voor een duurzame en onderhoudsvriendelijke tuin, die past binnen uw budget. "

Van klein tot groot tuinontwerp

Als we voor u aan de slag gaan, presenteren we u ons ontwerp in het tweede gesprek. Zijn er nieuwe ideeën? Geen probleem! Dan passen we het plan aan. Na uw goedkeuring kunnen we het ontwerp eventueel uitbreiden met een beplantingsplan. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een bepaald kleurpalet, onderhoudsarme planten, groenblijvend of seizoensbloeiers. Een gespecificeerde offerte laat u precies zien waarvoor u betaalt. Of wellicht heeft u een kleinere wens zoals een nieuw klinkerpad of terras? Laat ons met u meedenken; u zal nog opkijken van de vele mogelijkheden.

Vorige
Volgende

Bespreek uw
project met ons

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. We horen graag meer over uw plannen. Wij komen geheel vrijblijvend langs voor een inventarisatie en advies.