Een mooie rustieke uitstraling, het gevoel van een dorpsplein in Frankrijk

De indeling en verschillende elementen geven een authentieke en karaktervolle uitstraling.

Je kan hier zitten op een ruim terras onder een bladerdak van dakbomen. De Cortenstaal accenten in de vorm van liggende plinten versterken de sfeer en de toegepaste halfverharing in dolomietsplit doet zelfs denken aan een plein bij een oud kasteel of Jeux de boulles baan in een stadscentum. In het dolomietsplit is een accent aangebracht met stevige siergrassen, zodat er ook in het middengedeelte met voornamelijk verharding een groene basisstructuur is.

Helemaal in stijl is de muur van de tuinschuur gestuct en hierna geschilderd in de gewenste kleur. Aan de randen zijn ruime bloemenborders gesitueerd met kleurrijke en passende beplanting. De Toscaanse jasmijn tegen de schutting geeft een mooie wintergroene uitstraling en doorbreekt het houtwerk. Naast de heerlijke geur geeft de klimplant In de zomermaanden ook een rijkelijke witte bloei. De Inlite tuinverlichting tegen de gestucte muur en onder de dakbomen zorgen ervoor dat men ook in de avonduren kan genieten van deze bijzondere tuin.

Bespreek uw
project met ons

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. We horen graag meer over uw plannen. Wij komen geheel vrijblijvend langs voor een inventarisatie en advies.