Voor- en achtertuin vrijstaande woning in Oss

Door dezelfde bestratingsproducten hierin terug te laten komen ontstaat er een bepaalde verbinding en uniformiteit.

Gekozen is voor een combinatie van een betonsiertegel en een gebakken klinker. Het tegelpad in de voortuin loopt door in de klinkers van de oprit, dit geeft een verbinding en zorgt ervoor dat oprit en voortuin een geheel zijn geworden. Deze tuin heeft een groene uitstraling door de toepassing van vele plantvakken en verschillende bomen.

In de hoek van de achtertuin is een besloten zitgelegenheid gecreëerd in de vorm van een sfeervol ingerichte overkapping. En witte aluminium tuinmuur zorgt in de achtertuin voor een ware eyecather , de geïntegreerde RVS waterval mond uit in een kleine waterpartij met rotsen die omgeven is door beplanting. De witte kleur van de tuinmuur komt terug in de polyester plantenbaken. Hierin zijn meerstammige trompetbomen aangebracht. Zowel in voor- als achtertuin is tevens een verhoogde bak van muurblokken aangelegd.

Om de tuin een ruimtelijke uitstraling te geven is in het midden een groot stuk kunstgras gesitueerd. De bijzondere elementen worden in de avond uitgelicht met fraaie ornamenten van Inlite tuinverlichting.

Bespreek uw
project met ons

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. We horen graag meer over uw plannen. Wij komen geheel vrijblijvend langs voor een inventarisatie en advies.