Tuin renovatie

Totale tuinrenovatie of kleine aanpassingen?

Met kleine veranderingen een groot verschil creëren, dat geeft voldoening!

Tuinrenovatie: kostenbesparend en duurzaam

Wilt u alles in uw tuin laten rooien, afvoeren en opnieuw beginnen? Laat ons eerst eens meedenken, want soms kunnen wij met tuinrenovatie een prima alternatief bieden. Als mooie heesters en bomen behouden blijven, scheelt dat geld. En klinkers of tegels hoeven echt niet altijd in de container te verdwijnen. Ook hiermee kunnen we een nieuw beeld in uw tuin realiseren.

" Vaak geeft een aanwezige volwassen struik, boom of een oude klinker een unieke uitstraling en sierwaarde die met nieuwe producten of planten niet te behalen valt. "

Nog niet alles naar wens?

U bent in basis nog best tevreden met uw tuin, maar toch zijn er een aantal elementen niet helemaal naar wens. Heeft de tuin te veel tegels en mist er de groene uitstraling of bent u juist op zoek een wat onderhoudsvriendelijkere tuin? Zijn die mooie oude klinkers aan het verzakken, maar wilt u ze niet kwijt? Wij helpen u graag om uw tuin met de juiste aanpassingen weer helemaal naar wens te maken. Ook voor advies over het herinrichten van de beplanting zijn onze hoveniers u graag van dienst.

Bespreek uw
project met ons

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. We horen graag meer over uw plannen. Wij komen geheel vrijblijvend langs voor een inventarisatie en advies.