Excellent Tuinen

Wij denken creatief met u mee, geven een eerlijk advies en maken heldere afspraken.

Over ons

Dè hovenier
in omgeving Wijchen

Excellent Tuinen maakt al sinds 2009 klanten blij met een mooie tuin, die past bij hun huis én goed te onderhouden is. Onze hoveniers weten van aanpakken en nemen u graag mee in het hele traject.

Als u een (nieuwe) tuin laat aanleggen, dan wilt u daar jarenlang en zonder zorgen van genieten. Dit vraagt uiteraard om de nodige investering. Maar ‘duurder’ is niet altijd ‘beter’. Daarom gaan we op zoek naar de beste kwaliteit materialen, passend binnen uw budget. Onze hoveniers gaan, als u wenst, graag met u op pad om het materiaal te bekijken. 

Wij staan voor wat we beloven. Daarom ontvangt u drie jaar garantie op bestrating, bouwkundige constructies en verlichting. Op beplanting bieden we twee maanden garantie.

Ons team

Vakspecialisten

Vakspecialisten

Ons team

Luuk Thijssen

Mede-eigenaar

Niek Wijnen

Mede-eigenaar

Ian Moors

Hovenier

Maarten de Bruijn

Hovenier

Boudewijn Loeffen

Hovenier

Louis Stortelder

Hovenier

Mathijs Vossen

Hovenier

Onze werkwijze

Alles komt neer op persoonlijk contact

Persoonlijk contact, duidelijke afspraken en een nette oplevering, dat is de wijze waarop ons team werkt. Wij geven u een eerlijk, realistisch en passend advies, zowel voor het tuinontwerp en de tuinaanleg als het onderhoudstraject. We komen graag bij u langs om de situatie en uw wensen in kaart te brengen. Samen creëren we een goed plan van aanpak.

U ontvangt van ons altijd een gespecificeerde offerte, zodat u ziet wat u krijgt en tegen welke vergoeding. Na goedkeuring zorgen we voor een gedegen planning en werkvoorbereiding. Tijdens de werkzaamheden beperken onze hoveniers de overlast tot een minimum. Ons team werkt netjes en ook de omgeving wordt door hen keurig achtergelaten. Wij staan voor duurzame en hoogwaardige tuinen, en dat ziet u terug aan de zorgvuldige afwerking. Onze kwaliteit waarborgen we bovendien in onze garantievoorwaarden en een goede nazorg.

Bespreek uw
project met ons

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. We horen graag meer over uw plannen. Wij komen geheel vrijblijvend langs voor een inventarisatie en advies.