Tuinverlichting

Goede tuinverlichting maakt het écht gezelliger

U heeft uw droomtuin eindelijk voor elkaar. Maar wat als de zon onder is?

Goede buitenverlichting zorgt voor sfeer én veiligheid

Buitenlampen zijn handig om uw tuinpad, oprit en voordeur te verlichten. Ook houdt u met de juiste verlichting ongenode gasten op afstand. Maar tuinverlichting zorgt ’s avonds ook voor een prachtige sfeer in de tuin. Daarbij is meer zeker niet altijd beter. Onze vakkundige hoveniers lichten op een subtiele manier de bijzondere elementen in uw tuin uit. Wij helpen u graag bij een tuinverlichtingsplan op maat.

" Tuinverlichting wordt vaak onderschat. Een goed lichtplan vergroot de veiligheid en geeft een geweldige toevoeging qua sfeer en uitstraling. "

Denk vooraf goed na over uw tuinverlichting

Wanneer u uw droomtuin nog moet aanleggen, loont het zeker om alvast over verlichting na te denken. Zo hoeven de elektriciteitskabels niet achteraf de grond in. Maar ook als uw tuin al aangelegd is, kunnen we u helpen met het aanleggen van de verlichting.

Wij werken met het kwalitatieve tuinverlichtingsmerk In-Lite, dat zeer gebruiksvriendelijk is. Ideale tuinverlichting om paden of om een boom, beplanting of bijzondere elementen uit te lichten. Met een uitgebreid assortiment aan grondspots, staande lampen, wandlampen en andere type tuinverlichting maken onze hoveniers voor u een passend tuinverlichtingsplan.

Bespreek uw
project met ons

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. We horen graag meer over uw plannen. Wij komen geheel vrijblijvend langs voor een inventarisatie en advies.