Tuinaanleg

Een tuin aanleggen is vakwerk

Excellent Tuinen heeft de kennis, het gereedschap en de machines in huis om uw droomtuin aan te leggen.

Grote en kleine tuinprojecten

Onze hoveniers hebben hun ruime ervaring met beplanting en bestrating opgedaan in grote en kleine projecten, van eenvoudig tot complex. We werken met vakbekwame medewerkers die weten hoe ze tegels en klinkers moeten leggen voor paden en terrassen. Met hun gestructureerde en duidelijke werkwijze beperken ze de (over)last tot een minimum. Wanneer we met uw project van start gaan, maken we de werkzaamheden aaneengesloten af.

" Wij houden ontwerp en uitvoering in één hand. Een vast aanspreekpunt is wel zo prettig en efficiënt. "

Nette, zorgvuldige en harde werkers

Natuurlijk is het wel even schrikken als uw tuin ineens een zandbak lijkt en er – zoals bij grotere projecten – zelfs een kleine shovel in rondrijdt. Met onze gestructureerde en nette werkwijze wordt (over)last tot een minimum beperkt. Als de basis is gelegd, zijn de beplantingsvakken, bloemperken, borders, heesters en/of bomen aan de beurt. We houden eventueel alvast rekening met toekomstige tuinverlichting, beregening of de voorbereiding van een buitenkeuken of poolhouse door alvast kabels in de grond te leggen. Wilt u bepaalde zaken liever zelf uitvoeren? Dan stemmen we dat even af.

Bespreek uw
project met ons

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. We horen graag meer over uw plannen. Wij komen geheel vrijblijvend langs voor een inventarisatie en advies.