Sfeerbrengers

Geef uw tuin nét dat beetje extra!

Breng een unieke en persoonlijke sfeer aan in uw tuin met plantenbakken, pergola’s of sierelementen.

Een sierelement als eyecatcher voor uw tuin

Sfeerbrengers zorgen voor een mooi lijnenspel en geven uw tuin nét dat beetje extra. Een eyecatcher zoals een beeld of waterschaal of juist een herhaling van elementen of materiaalsoorten creëren het wow-effect. Samen met een goed doordacht lichtplan versterken we de beoogde sfeer en uitstraling van uw tuin. Onze creatieve hoveniers dragen u graag verschillende mogelijkheden voor. Laat u door ons verrassen!

" Met sfeerelementen kunnen wij uw tuin een eigen uitstraling geven, die past bij uw huis en de omgeving. "

Een tuin waarin u zich thuis voelt

Een mooie tuin met uitgebalanceerde bestrating, een gazon en beplanting is een uitstekende basis, maar wellicht verlangt u toch iets meer. Door een bijzonder element toe te voegen geeft u wat extra klasse aan uw tuin. Denk aan de toepassing van plantenbakken, siermuren van kunststof, cortenstaal of aluminium en sierblokken. Of u kunt een sfeervol accent bijvoorbeeld aanbrengen met een vlonder, pergola of palenwand. Met deze elementen kunnen wij extra sfeer, uitstraling of een mooie dieptewerking realiseren. Samen creëren we een tuin waar u zich helemaal thuis in voelt!

Bespreek uw
project met ons

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. We horen graag meer over uw plannen. Wij komen geheel vrijblijvend langs voor een inventarisatie en advies.