Tuinonderhoud

Een tuin leeft, groeit en bloeit!

Wilt u het hele jaar door van uw droomtuin genieten? Zorg dan voor een goed onderhoudsplan.

Van onkruid wieden tot bomen snoeien

Onze hoveniers graag persoonlijk bij u langs om uw tuin te bekijken. Wat voor een beplanting heeft u? En welke uitdagingen op het gebied van groenonderhoud zijn er? Wij weten hoe en wanneer we welke planten, bomen en hagen onder handen moeten nemen. Ook het zware, onaangename en tijdrovende werk nemen we u uit handen, zoals reiniging en het verwijderen van groene aanslag op bestrating.

" Een goed onderhoudsplan zorgt ervoor dat uw tuin mooi en gezond blijft. Zo kunt u het hele jaar door buiten genieten! "

Niet alleen voor een nieuwe tuin

Excellent Tuinen houdt allerlei soorten tuinen mooi, gezond en schoon. Ook als uw tuin niet door ons is aangelegd, verzorgen we graag het onderhoud. Onze hoveniers kunnen specialistische werkzaamheden uitvoeren, zoals renovatie, herindeling van beplantingsvakken, een grote snoeibeurt of professionele bemesting. Of heeft uw tuin een eenmalige opknapbeurt of gazononderhoud nodig? Alles is mogelijk. En wilt u zelf de handen uit de mouwen steken? Prima, dan helpt u een handje mee. Dat is niet alleen leuk en leerzaam, maar ook dé manier om uw tuin beter te leren kennen.

Bespreek uw
project met ons

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. We horen graag meer over uw plannen. Wij komen geheel vrijblijvend langs voor een inventarisatie en advies.