Prachtig groene tuin bij zorginstelling

Bij een zorginstelling voor dementerende ouderen hebben wij een mooie natuurlijke en groene tuin aangelegd.

Het doel is dat de bewoners kunnen genieten van het groen, de bloemen en de geur in een rustige omgeving. In samenspraak is er tot een mooi ontwerp gekomen met een ronde vormgeving, de tuin is natuurlijk, functioneel maar ook zeker gezellig te noemen. De aangelegde padenstructuur zorgt ervoor dat de bewoners een heerlijke wandeling kunnen maken. Slingerend door het ruime gazon en genietend van de beplanting. Er zijn diverse zitgelegenheden aanwezig om tijdens een wandeling door de tuin even uit te rusten. Rondom het oude gebouw staan een aantal monumentale bomen, deze hebben we uiteraard op een leuke manier weten te integreren. Ook de bestaande waterpartij midden in de tuin is behouden gebleven. De Jeux de boules baan aan de achterzijde zorgt voor de nodige ontspanning en ook rondom deze plek is de nodige beplanting geplaatst.

In de gehele tuin is gekozen voor weelderige en kleurrijke inheemse beplanting, waarbij de voor de Betuwe typerende oude fruitbomen natuurlijk niet kunnen ontbreken. Uiteraard in combinatie met een automatische beregeningsinstallatie voor de juiste hoeveelheid water. Iedere maand is ons onderhoudsteam hier te vinden, zodat de tuin er in alle jaargetijde verzorgd bijligt.

Bespreek uw
project met ons

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. We horen graag meer over uw plannen. Wij komen geheel vrijblijvend langs voor een inventarisatie en advies.