Misschien wilt u alleen een nieuw klinkerpad of terras, wat nieuwe planten. Of dat we alleen het snoeiwerk of het onderhoud van uw tuin uitvoeren. Dat kan, maar als u meer wilt, horen we graag van u.

Een geslaagde tuin valt of staat met een doordacht ontwerp. Wij inventariseren in een eerste gesprek uw wensen en dragen ideeën aan. De mogelijkheden zijn onbeperkt: een strakke tuin met taxus- of buxushagen, een knusse tuin met hoekjes om te luieren, een bostuin waar de vogels kwetteren, een Japanse tuin met waterpartijen, een Engelse met een overvloed aan bloeiende planten.

Als u wilt, maken we een ontwerp dat we in een tweede gesprek presenteren. Soms ontstaan er dan nieuwe ideeën en waar nodig volgen aanpassingen. Na uw goedkeuring wordt het ontwerp uitgebreid met een beplantingsplan en natuurlijk kunt van tevoren kiezen voor bepaalde kleuren, onderhoudsarme planten, favorieten, groenblijvend of niet, enzovoort. Dan volgt een gespecificeerde offerte, want u wilt toch zien hoeveel u betaalt en waarvoor.