Bent u op zoek naar een hovenier in Wijchen? Samen met ons team maken wij (Luuk en Niek) al sinds 2009 met veel passie tuinen.

Luuk Thijssen en Niek Wijnen zijn gediplomeerd (Helicon Nijmegen) en ervaren hoveniers. Als opdrachtgever bent u niet alleen tevreden met een mooi plaatje. Uw tuin moet ook goed passen bij u als persoon en jarenlang meegaan. Ervaring en goede communicatie is daarom erg belangrijk. 

De hoveniers van Excellent Tuinen

Samen met u maken we een doordacht plan en ontwerp voor uw nieuwe tuin. Als hoveniers weten we als geen ander dat ‘duurder’ niet altijd ‘beter’ is. We gaan op zoek naar de beste kwaliteit die past bij uw budget. U kunt zelfs met ons mee op pad om samen materiaal uit te kiezen. Een hovenier kan dus veel meer betekenen dan een tuinman. Wij helpen uw tuin aan een complete metamorfose met een nieuw tuinontwerp en tuinaanleg. Wilt u ook bestrating, een nieuw terras, vijver of zwembad? Wij staan voor heldere communicatie en verzorgen ontwerp en uitvoering. U heeft met Excellent Tuinen één aanspreekpunt. 

Neem gerust vrijblijvend contact met onze hovenier. 

Goede service en prijs. We
hebben een heerlijke tuin gekregen
en genieten er volop van!

Er wordt actief meegedacht, creatief
met de inbreng omgegaan waarbij
je je als klant echt gehoord voelt.

 

Excellent Tuinen heeft twee eigenaren die ook zelf graag de handen uit de mouwen steken: Luuk Thijssen en Niek Wijnen.
Bel ze gerust: 06 547 22 344